Back to All Events

All

Other Trainings

Other Trainings

Training

Training

Conference

Conference

RoGBC Related

RoGBC Related

"Lighting & Landscape" workshop  
:
From: Thursday 23 June 2011, 00:00
To: Thursday 23 June 2011, 00:00
  • 23 - 24 iunie

RoGBC Transilvania si Laboratorul de Cercetare pentru Ingineria Iluminatului (U.T.C.N.) anunta workshopul "LIGHT & LANDSCAPE".

Deschis tuturor studentilor arhitecti si peisagisti, summer course-ul urmareste explicarea elementelor definitorii ale unui peisaj iluminat tinand cont de integrarea armonioasa intr-un context dat.Cursul va fi unul bilingv (romana-engleza), sustinut de trainerii MFA.hort. Katja Perrey (landscape) si conf.dr.ing. Dorin Beu (lightning).

Atelierul de lucru va introduce concepte de design peisager, va studia efectele peisajului iluminat, va prezenta dispozitive si tehnici sustenabile in iluminat. Urmarim dezvoltarea de exemple si aplicatii practice. Discutam, de asemenea, modul in care se realizeaza o colaborare de succes intre designeri de iluminat, designeri peisagisti si arhitecti.

Programul fiecarei zile cuprinde doua module: primul va include prelegeri, iar al doilea aplicatii pe teren (utilizand conceptul deguerilla lightning pe un studiu de caz). In functie de cele doua module si locul de desfasurare se impune a fi diferit. In consecinta, pentru prima parte, activitatile vor avea loc in cladirea CFDP, sala A3 (str. Observatorului, nr. 72-76, etaj 1) urmand ca a doua parte sa se organizeze in mediul urban (Cetatuia).               

Agenda:

  • 23 iunie:   13:00-19:00 ;  21:00-00:00
  • 24 iunie:    10:00-13:00;   14:00-17:00 ;   21:00-00:00

Pentru inscrierea la cursul de vara ‘LIGHT & LANDSCAPE’, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , precizand numele si prenumele, facultatea si anul de studiu, numarul de telefon si foarte scurt motivatia de a participa. De asemenea, cei dintre voi care aveti un background extracurricular intr-unul dintre cele doua domenii (light sau landscape), precizati succint si acest lucru. Aici sunt incluse participarile la concursuri, seminarii, workshopuri, conferinte.

Inscrierile se fac pana la data de 22 iunie (21 iunie, ora 00:00), iar numarul de locuri este de 40. 

 

Back